19 вересня в 10-В класі відбулася година спілкування на тему “Спілкування в цифровому середовищі”. - Олешківський ліцей №2

19 вересня в 10-В класі відбулася година спілкування на тему “Спілкування в цифровому середовищі”.

19 вересня в 10-В класі відбулася година спілкування на тему “Спілкування в цифровому середовищі”. До нас завітала практичний психолог Катерина Самохіна.
Класний керівник, Олена Савєльєва, звернула увагу на важливість ввічливого спілкування в чатах і соціальних мережах та на те, як уникати конфліктів. Разом із психологинею обговорили питання безпеки в інтернеті: що не варто писати в мережі, як захистити свою приватну інформацію та як діяти, якщо зіштовхнувся з кібербулінгом. Ми також створили правила для нашої класної онлайн-групи, щоб спілкування було комфортним і безпечним.
Катерина Олександрівна провела інтерактивну гру “Онлайн-етикет у дії”: різні ситуації, як-от образливий коментар або поширення неправдивої інформації, і ми вирішували, як правильно відреагувати або уникнути конфлікту.
Олена Олександрівна провела вправу “Зміни тон”, де звичайні фрази, які звучали різко або неввічливо, перефразовували так, щоб повідомлення було більш дружнім і зрозумілим. Це допомогло учням краще зрозуміти, як слова можуть впливати на сприйняття співрозмовника.
Година пройшла весело і корисно! Тепер ми краще розуміємо, як правильно спілкуватися в інтернеті і як уникати непорозумінь. Ці знання знадобляться не тільки у навчанні, а й у житті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Solve : *
11 − 2 =