Міжнародний день миру в 10-В класі - Олешківський ліцей №2

Міжнародний день миру в 10-В класі

Протягом тижня учні 10-В класу активно обговорювали Міжнародний день миру в класному чаті, а сьогодні (20.09) завершили г/с “Голубка миру летить в Україну!”.
Провели інтерактивні ігри, які допомогли краще зрозуміти значення миру. Також учні мали можливість пройти тестування в рамках національного фестивалю “Код нації”. Читали щемливі вірші про мир і спокій, а слова Ліни Костенко: “Історії ж бо пишуть на столі, Ми ж пишемо кров’ю на своїй землі.” — вразили всіх присутніх.
Згадали легенду про те, чому у голуба оливкова гілка, а не пшениця (легенду розповіла Тетяна Обертас, асистентка класу). Під час обговорення створили хмари слів до теми миру, згадали незламні міста України та обговорювали лозунги і меми в соцмережах, що підтримують мир.
На завершення кожен учень залишив свої побажання миру Україні, приклавши долоні до “карти мрій”, і висловили вдячність нашим захисникам ЗСУ.
Захід пройшов в теплій атмосфері, і мета була досягнута, учні усвідомили, наскільки важливо підтримувати мир не лише в країні, а й у своїх серцях і стосунках один з одним.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Solve : *
6 − 1 =