Свято для 1-4 класів “Козацькому роду нема переводу” з нагоди Дня захисників та захисниць України - Олешківський ліцей №2

Свято для 1-4 класів “Козацькому роду нема переводу” з нагоди Дня захисників та захисниць України

1 жовтня у нашому закладі відбулося свято для 1-4 класів “Козацькому роду нема переводу” з нагоди Дня захисників та захисниць України, Дня Козацтва, яке не залишило нікого байдужим. Справжні козаки та козачки з честю зуміли пройти всі випробування. На святі відчувався позитивний настрій та піднесення, а наші учні збагатились національно-патріотичним духом та довели, що достойні називатися нащадками козацького роду. Також на нашому святі мали велику честь поспілкуватися із захисником України Олександром Дідуром, який родом з окупованого нині Лівобережжя Херсонщини, а саме з наших Олешок, який побажав нашим “янголятам”, як Сашко їх назвав, вірити у свої сили, ніколи не здаватися та завжди йти вперед.
Дякуємо Вам, наші захисники та Захисниці, за наш спокій, за відвагу та хоробрість, за гідність, за те, що бережете нашу рідну неньку Україну. Шануємо! Цінуємо! Дякуємо! Пам’ятаємо!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Solve : *
12 + 2 =