З 30 вересня по 4 жовтня тиждень присвячений Дню захисників і захисниць України — державному святу України. - Олешківський ліцей №2

З 30 вересня по 4 жовтня тиждень присвячений Дню захисників і захисниць України — державному святу України.

З 30 вересня по 4 жовтня тиждень присвячений Дню захисників і захисниць України — державному святу України.
Цього тижня здобувачі освіти Олешківського ліцею №2 приймали участь у святкових заходах, урочистих годинах спілкування, конкурсах малюнків, створювали відеопривітання для захисників та зустрічались особисто із захисниками України.
Так ,на святковому заході для здобувачів освіти початкових класів «Козацькому роду нема переводу» , діти мали можливість зустрітись із захисником Маріуполя – Олександром Дідуром. Учні привітали його зі святом , в свою чергу Олександр дав декілька порад майбутнім захисникам та захисницям України.
03 жовтня в 11-А класі була проведена виховна година з нагоди святкування Дня захисників та захисниць України.
Під час виховної години відбулася онлайн зустріч з нашим земляком ,військовослужбовцем підрозділу активних дій Головного управління розвідки Міністерства оборони України за позивним:“Лабрік”(Русланом ….за умовами служби прізвище гостя не розголошується)
Спілкування проходило у формі інтервʼю, під час якого учнів цікавило:
життєвий шлях військовослужбовця, вимоги до бійців спецпідрозділу та моменти спецоперацій, які найбільш закарбувалися в пам’яті військовослужбовця .
Цікаво було почути про те, що саме підтримує наших воїнів, про що вони мріють та чого бажають на своєму шляху до перемоги .
Діти із задоволенням взяли участь у конкурсі малюнків «Козацькому роду нема переводу». Свої малюнки вони вирішили презентувати воїнам для підняття бойового духу.
Безмежно вдячні нашим захисникам та захисницям за захист нашої Батьківщини 🇺🇦,за виборювання незалежності та територіальної цілісності України ,силу духу ,незламність та мужність!
Разом до ПЕРЕМОГИ!
Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Solve : *
30 − 22 =