ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ! Пропонуємо Вам поступити на денну форму навчання у навчальні заклади системи МВС, які знаходяться у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Херсоні, Львові. - Олешківський ліцей №2

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ! Пропонуємо Вам поступити на денну форму навчання у навчальні заклади системи МВС, які знаходяться у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Херсоні, Львові.

ШАНОВНІ ВИПУСКНИКИ!

         У Вашому житті настав той час, коли перед Вами постає питання подальшого вибору життєвого шляху. Керівництво Відділення поліції № 2 Херсонського районного управління поліції ГУНП в Херсонській області (Олешки) пропонує
Вам поєднати подальшу трудову діяльність зі службою в Національній поліції України.

         Пропонуємо Вам поступити на денну форму навчання у навчальні заклади системи МВС, які знаходяться у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Херсоні, Львові.

         Учбові заклади готують спеціалістів за спеціальностями: правознавство, правоохоронна діяльність, психологія, соціальна робота, фінанси, облік і аудит, економіка підприємства, інформаційні управляючі системи та технології.
Отриманий диплом встановленого зразка дає право займатися професійною діяльністю не тільки в Національній поліції, а й після закінчення служби.
Навчання у вказаних навчальних закладах проводиться безкоштовно, курсанти забезпечуються форменим одягом, час навчання зараховується у вислугу років служби в поліції.

         На навчання приймаються особи, які мають повну загальну середню освіту, віком від 17 до 25 років. Гарантовано державне забезпечення, чоловіки не  проходять службу в Збройних Силах України, видається диплом про вищу юридичну освіту, обов’язкове працевлаштування в структурних підрозділах ГУНП області за набутою спеціальністю.
Додаткову інформацію про учбові заклади МВС можна отримати в секторі кадрового забезпечення Відділення поліції № 2 Херсонського РУП ГУНП в Херсонській області каб. № 31 (поліція м. Олешки)

З повагою,
Керівництво Відділення поліції № 2
Херсонського РУП ГУНП
в Херсонській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Solve : *
46 ⁄ 23 =