Хроніки екскурсій та навчальної практики – день сьомий - Олешківський ліцей №2

Хроніки екскурсій та навчальної практики – день сьомий

Закінчився 7 день навчальних практик! Що ж сьогодні робили наші учні? Чи все вони встигли зробити? Зараз переглянемо!

У 2021 році кожна людина обов’язково повинна вміти працювати з комп’ютером. Ось і наш 5-В клас вчиться працювати з ним. Учні навчались робити векторні зображення в текстовому процесорі Word.

На інформатиці 5-Г пригадали як треба себе поводити під час спілкування в мережі Інтернет, а також створили пам’ятку “Безпечний Інтернет та етика спілкування”

А допомогали учням 5-го класу під час виконання пошуку, учні 7-В.Одна група 7-В занурилась в світ зарубіжної літератури, а друга група – була наставниками для молодших школярів на інформатиці.

Согодні учні 6-Б відвідали  міську бібліотеку. Під час бібліотечного уроку учні пригадали не тільки свої права, а також і обов’язки. Також для учнів провели цікаву бесіду, яка розширила їх мистецький кругозір

6-В клас прогулявся вулицями нашого міста, роздивляючись історичні пам’ятки. Після гарного проведення часу на вулиці вони відправилися до «Куточку природи», де їм показали, як виглядають поблизу тварини: лисиці, сови, журавлі, гуси. Діти були в захваті! Бурхливо обговорювали кожне опудало.


Учні 6-г класу продовжують працювати над проєктом «Правила дорожні знай!”

7-Б пізнавали наш цікавий світ та його фізичні закони. З цим їм допомагала Курносенко Олена Вікторівна, яка провела з ними практичну роботу, де діти та вчитель експериментально з’ясували умови, за яких тіло плаває і за яких тоне, тобто дії Архімедової сили та сили тяжіння.

Учні 8 – А на занятті з англійської мови стали учасниками великої проєктної роботи “Лондон”. Під час створення проєкту діти дізнались багато культурних особливостей Великобританії та розширили свій словниковий запас з англійської мови

Учні 8-В класу створювали заготовки для буклету “Дерево життя”. Під час практичного заняття учні розділились на невеличкі групи та опрацьовували свої завдання. У текстовому процесорі Word створювались матеріали для друку буклету. Діти склали притчі “Своя ноша”, “Цінність праці”, ” Притча про дружбу”, “Живе дерево”, в яких зазначалися принципи та цінності людського життя, які необхідно було б переосмислити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Solve : *
30 ⁄ 10 =