Як готуватися до виконання завдань НМТ з біології - Олешківський ліцей №2

Як готуватися до виконання завдань НМТ з біології

Як готуватися до виконання завдань НМТ з біології

Джерело: https://osvita.ua/test/advice/88329/?fbclid=IwAR0-GbbnUB-xl8F-V72Cq2oA08SgA0RatLef6HSGgisUJJSXFWTY0n_gDiI

Національний мультипредметний тест у 2024 році складатиметься з двох блоків по два предмети. Другий блок після перерви складатиметься з завдань з історії України, яка є обов’язковою для усіх абітурієнтів, та предмета за вибором учасника тестування. Серед предметів за вибором учасник НМТ може обрати біологію.

Усього в блоці НМТ з біології буде 30 завдань, з-поміж яких:

  • 24 завдання з вибором однієї правильної відповіді з чотирьох варіантів;
  • 4 завдання на встановлення відповідності (потрібно встановити по 4 «логічні пари»);
  • 2 завдання з вибором 3 відповідей із 3 груп запропонованих варіантів.

За виконання завдань блоку мультитесту з біології вступники зможуть отримати від 0 до 46 балів.

Зміст завдань блоку НМТ з біології буде відповідати чинній програмі ЗНО з біології. Ця програма охоплює 5 розділів, вивчення яких передбачено в шкільному курсі з біології.

Як отримати високий результат?

Для того щоб отримати високий результат з біології, необхідно ретельно працювати над шкільною програмою, відвідуючи онлайн або офлайн уроки, які проводять ваші вчителі.

Якісно підготуватися до майбутнього тестування допоможе й самостійне тренування. Регулярно виконуючи тести ЗНО-ОНЛАЙН з біології за попередні роки, вступники зможуть повторити весь теоретичний матеріал, застосовуючи його на практиці.

А завдання з біології, згруповані за певними темами, які відповідають програмі, дозволять відпрацювати найбільш проблемні розділи, приділивши їм максимум уваги при підготовці.

Якщо при виконанні тих чи інших завдань будуть виникати питання щодо правильності відповідей, абітурієнти можуть скористатися коментарями до тестів з біології минулих років, які надані провідними фахівцями з підготовки до тестування.

Усі охочі можуть спробувати свої сили й пройти онлайн демоверсії національного мультипредметного тесту 2023 та 2024 років.

Також майбутні вступники можуть скористатися сервісом з підготовки до мультитесту. На сервісі представлені тренувальні варіанти мультитесту, які складені відповідно до вимог тесту.

Регулярне виконання тестових завдань з біології онлайн дозволить призвичаїтися до роботи в середовищі онлайн-тестувальників та отримати результат, який стане перепусткою до омріяного закладу вищої освіти.

ДОРОЖНЯ КАРТА УЧАСНИКА ЗНО

Category: НМТ, Новини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Solve : *
15 ⁄ 3 =