До Дня вишиванки і Дня матері з учнями 9-В класу була проведена година спілкування “Материнська теплота в кольорах вишиванки: об’єднання сердець у святі кохання та традицій”. - Олешківський ліцей №2

До Дня вишиванки і Дня матері з учнями 9-В класу була проведена година спілкування “Материнська теплота в кольорах вишиванки: об’єднання сердець у святі кохання та традицій”.

До Дня вишиванки і Дня матері з учнями 9-В класу була проведена година спілкування “Материнська теплота в кольорах вишиванки: об’єднання сердець у святі кохання та традицій”. Разом з учнями ми обговорили важливість материнської любові та піклування у нашому житті. Діти ділилися своїми враженнями та спогадами про свої матері, що розчулило всю аудиторію. Також ми відзначили унікальність української культури шляхом актуалізації та поглиблення знань про виразний український символ – вишиванку. Протягом тижня в групі телеграма були інтерактивні ігри, де вчилися вишивати онлайн сорочки і кодувати свої імена вишивкою. На закріплення додали свої фотовітання з 6 кл))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Solve : *
11 + 24 =