15 лютого учні 9-В та 9-А класів провели спільну годину спілкування, присвячену вшануванню учасників бойових дій на території інших держав, зокрема в Афганістані. - Олешківський ліцей №2

15 лютого учні 9-В та 9-А класів провели спільну годину спілкування, присвячену вшануванню учасників бойових дій на території інших держав, зокрема в Афганістані.

15 лютого учні 9-В та 9-А класів провели спільну годину спілкування, присвячену вшануванню учасників бойових дій на території інших держав, зокрема в Афганістані. Ми згадали про героїзм та самопожертву наших воїнів, які виконували свої обов’язки далеко від рідної землі. Учні з великим зацікавленням слухали розповіді про ті події, а також переглядали документальний відеоролик, що передавав атмосферу того часу. Захід викликав сильні емоції та допоміг глибше зрозуміти значення мужності та відваги. На завершення ми порадили учням вдома переглянути художній фільм “9 рота”, щоб краще усвідомити реалії та виклики, з якими стикалися солдати під час війни в Афганістані, що допоможе їм ще більше зрозуміти та оцінити самопожертву наших героїв.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Solve : *
14 + 5 =