ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!!! - Олешківський ліцей №2

ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ!!!

Учні 2 – А класу прийняли участь у поетичному флешмобі “Любіть Україну”,який присвячений 33-ій річниці Незалежності України. За допомогою віршів діти висловили свою любов до Батьківщини.

Любіть Україну у сні й наяву,

вишневу свою Україну,

красу її вічно живу і нову,

і мову її солов’їну.

Вітання від 6-А класу

23.08 з нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України з учнями 7 Б класу було проведено буде проведено патріотично-виховну годину “Жовто-блакитна мрія: незалежна Україна”.

24.08. 2024 року на честь Дня Незалежності України у 8В класі була проведена тематична година спілкування. 

23 серпня у 10-Б класі відбулась година спілкування “З Днем Незалежності, Україно!” Учні пригадали етапи становлення України як самостійної держави, вшанували пам*ять загиблих у боротьбі за незалежність, розповіли про свої плани на майбутнє у вільній демократичній Україні.

23 серпня в 10-В класі відбувся захоплюючий патріотичний онлайн-квест “Незалежність: уроки минулого та виклики майбутнього”. Учні активно брали участь у вирішенні завдань, які дозволили їм краще зрозуміти історію нашої держави та обговорити сучасні виклики, з якими стикається Україна.

Також було організовано флешмоб «Я і Прапор моєї країни!», під час якого кожен учасник поділився своїм фото з національним прапором, демонструючи єдність і любов до Батьківщини. Захід став чудовою нагодою для об’єднання класу та підкреслив важливість патріотичних цінностей у нашому житті.

З нагоди Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України в 11Б класі було проведено онлайн зустріч, на якій учні змогли привітати одне одного зі святами, вшанувати память загиблих захисників та захисниць України, поділитися інформацією які урочистості будуть проходити та як святкуватимуть День Нежалежності України в різних куточках нашої планети.

Година спілкування в 11-В класі присвячена Дню Незалежності України

Також багато виховних заходів було проведено з сумісної тематики до Дня Державного Прапора України і до Дня Незалежності України. Їх ви можете переглянути у попередній новині “День Державного Прапору України”. ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРУ УКРАЇНИ!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Solve : *
11 + 2 =